Keuzestress

Kiezen hoeft niet altijd te betekenen dat je iets verliest. Ik focus in mijn job als tuincoach op wat ik het liefste doe. Het inspireren door mijn enthousiasme voor al wat groeit en bloeit.

Mijn kennis van tuinontwerp doorgeven en helemaal voor advies op maat gaan.

  • Als ik zie hoe ogen beginnen te blinken wanneer mensen inzicht krijgen in de troeven van hun tuin
  • Als ik plantennamen noem en soorten toon die echt bij hun buitenruimte zouden passen
  • Als ik dankzij mijn praktische aanpak tips geef die ze meteen kunnen inzetten
  • Als ik vrolijke berichtjes krijg met foto’s van de resultaten. Heerlijk!

Het ontwerpen samen met tuineigenaars en puzzelen tot het plaatje klopt, vind ik fijner dan in mijn eentje over iemand zijn tuin nadenken.

Ik hou van snel en concreet werken (zonder speed natuurlijk). Meteen kunnen checken of een bepaalde vorm goed voelt. Zien welke emoties bepaalde bloemen en planten opwekken doordat ze iemand doen denken aan hun kindertijd. Het onmiddellijk aanpassen van vormen die wringen, zonder dat we daarover 17 mails moeten sturen naar elkaar.

Praktische oplossingen zoeken voor tuinproblemen op het moment zelf daagt me uit en geeft me de voldoening die ik nodig heb in een job.

Tuinontwerp op maat in combinatie met mijn pedagogische achtergrond zodat ik ook meteen kan doorgeven waarom ik plantvakken net op die plek teken. De psychologie achter een tuin. Match made in heaven die twee passies.

Tuinarchitecten die op de klassieke manier werken zijn er in overvloed, dus ik ga mijn eigen weg. In de wetenschap dat er ook voor mijn concept een publiek is. En dat dit bovendien vaak superleuke klanten zijn die graag meedenken over het ontwerp van hun tuin. De fiere foto’s achteraf incluis.

Ik kies ervoor om enkel nog te werken met mensen die het zélf willen doen en die heel graag hun eigen tuin stap voor stap willen ontwerpen. Helpen en meedenken in dat proces is zo mooi.

Mensen zelfredzaam maken zodat ze hun plan kunnen trekken en weten waarmee ze rekening moeten houden in de toekomst. Zodat ze ten volle kunnen genieten en terecht fier zijn op wat ze gerealiseerd hebben.

Ben jij ook zo’n oplossingsgericht type dat houdt van actie in plaats van blabla? Dan zijn we waarschijnlijk een goed team om jouw tuin aan te pakken. Stuur een mailtje als je zin hebt om dankzij tuincoaching samen de handen uit de mouwen te steken. Let’s do this!