Voor & Na

Als het je echt menens is om je tuin op één seizoen te transformeren dan kan het.

Nona en Arjen uit Destelbergen gingen er helemaal voor. Ze volgden in de lente van 2022 stap voor stap de online cursus tuinontwerp.

Via zoom gaf ik feedback op hun tuinplan en de keuzes van de planten. Ze gingen met vereende krachten en wat hulp van vrienden aan het werk om hun masterplan om te zetten in werkelijkheid. En hun droom op papier werd écht!

Diezelfde de zomer konden ze al meteen genieten van hun eerste tuinfeestjes in een tuin waar iedereen serieus onder de indruk van was. Ik ook! De foto’s om het te bewijzen. Ze zijn er echt in geslaagd om een braakliggend stuk grond om te toveren tot een pareltje van een stadstuin.

Voor

Na

Als je het zo bekijkt, is het wel echt een megatransformatie en het gekke is dat er nu precies veel meer ruimte is in de tuin, zelfs met de tuinberging erbij.

Dat zegt ook iedereen die op bezoek komt. Wij zijn in elk geval super gelukkig in de tuin. 

Nona en Arjen

Nona & Arjen

DESTELBERGEN

Cadeautje voor jezelf

Als het kriebelt om dit ook te doen dan hoef je niet te twijfelen. 

Een mooie tuin is zo’n grote meerwaarde in je leven dat dit bijna onbetaalbaar is. Dit is een prachtig iets om aan jezelf cadeau te doen. 

Jij en je tuin zijn het waard. Volgend seizoen geniet je volop van je zelf ontworpen tuin. Superfier op wat je gerealiseerd hebt, net als Nona en Arjen.

Ik stuur je met de post ook nog een welkomstpakket op zodat het nóg leuker en lekkerder is om met jouw nieuwe tuinproject te beginnen.

Nog vragen?

Wil je weten of deze cursus wel bij jou past. Stuur me een mailtje met jouw specifieke tuinvraag. Dan kijk ik even met je mee op dit de beste manier is om een tuinontwerp te maken voor jouw tuin. Ik geef eerlijk advies en dring je niks op.

Je kan me mailen via evelien@ikbenindetuin.be en ik beantwoord zo snel mogelijk jouw vraag.